Kaller: E-post:

Daikai massasje oslo sarpsborg thaimassasje


daikai massasje oslo sarpsborg thaimassasje

Vårt fokus er på forebygging, ikke behandling av allerede oppståtte skader eller sykdommer. Mvh Kamilla Tusen takk for en flott opplevelse. Hvis du sender oss en epost til med din planlagte dato, antall personer og budsjett vil vi gjerne gi deg informasjon om mulighetene og anbefale de rette pakketilbudene for dere. I'll be back soon" J - S "Takk for en fantastisk opplevelse" Øyvind og Maja "Hei! "Totalopplevelsen er i det hele tatt veldig behagelig og massasjen har passe trykk og intensitet" "usbl nytt" - februar 2010 "Oase i Oslo." "Bedre start på året finnes neppe.". Tusen takk!" - Julia Anna "Etter div events i et utdrikningslag, var dette prikken over i-en. Bare å glede seg! Varme klemmer fra Jannicke". Hugs Kos Oppsal gang "Godt for kropp og sjel.

Spesielle anledninger, bursdager, bryllupsdager, forlovelser, jubileer eller en annen spesiell grunn til å feire? Plikter og bekymringer kan glemmes for en stund, nå dreier det seg om å gi deg selv et lite pusterom. DaiKai's terapeuter har alle en solid massasje-utdannelse. Tenk å skape en så fantastisk hverdag, for alle disse menneskene. Da vil vi gjerne bidra med et gavekort fra oss. Og Finn Dalheim, Siviling.) ønsket å skape en City Retreat for å hjelpe våre kunder slappe av, beholde god helse og spesielt forebygge stress-relaterte sykdommer. Takk!" - Aud "Tusen takk, Nok en suksess! Hilsen Det Nye Shape Up-jentene "Nydelig, fantastisk godt og vondt - på en velgjørende måte! J drømmeverdenJ"- Trude "Tusen takk!

Vi ligger sentralt til i Arbins gate 11, mindre enn 5 minutters gange fra Nationaltheatret stasjon, og har åpent alle dager fra 10:00 til 22:00. Our values and goals, igangsetterne og eierne av DaiKai (Anita Kavlie,. Spør Marit K om DaiKai Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC. " "Fantastisk!" "Utrolig deilig! Februar 2018, elendig massasje, men fine lokaler, vi var der for parmassasje og betalte ekstra for suite. Vår retreat i Arbins gate 11 i Oslo åpnet i mars 2006. Trine og Rakel Veldig fornøyd! August 2017 Spør NishaGH om DaiKai Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC. Vi ønsker å alltid være et evidensbasert, pålitelig, familievennlig, miljøvennlig og sosialt ansvarlig foretak.

Massasje er stressreduserende, gir deg en god helsegevinst og opplevelse av økt livskvalitet. Besøk oss og opplev de positive, helsebringende effektene av: Kinesisk Tui Na massasje, japansk Shiatsu massasje, kinesisk fotmassasje. Jeg kommer tilbake" "Helt fantastisk Takk!" - Silje "Tusen takk for en fantastisk massasje" - hilsen Glenn Guro "En stor takk til Ute helt fantastisk" "Takk for meg, nok engang. Vibeke Dette blir en flott dag. Takk for fantastisk massasje og en super service. En gruppe venner eller kolleger på inntil 12 personer kan også komme sammen og få en felles, sosial massasjeopplevelse samtidig i vårt fotmassasjeområde. Forrige Neste 1 2 3 Oppdaterer listen). Vi synes det er hyggelig at TV og film har likt stedet vårt og har gjort mange opptak "Det Nye april/May 2010: "Et lite stykke Asia - Direkte fra asfalt-Oslos stressende gater trer jeg inn i en orientalsk oase". Storkoste meg, og anbefaler Lucy på det varmeste!" J Vennlig hilsen Maren "Dette var helt fantastisk! Kommer gjerne tilbake." - Valentina and Christine "J Dette ble jeg glad.

Språk, alle språk, norsk (5). Spør Hilde L om DaiKai Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC. Et besøk på DaiKai er som en reise til ukjente steder. Tusen takk!" - Cathrine "Tusen takk for fantastisk massasje " - Tan So Relaxing, fell asleep. Tusen takk!" "90 minutter i selveste Himmelen! Månedens hverdagshelt, vet du om noen som har gjort seg ekstra fortjent til en oppmuntring i form av et gavekort fra DaiKai? Contact us by email if you are planning a special event where we can help to create a customized". Dersom din forening har et arrangement der dere ønsker at DaiKai skal sponse med gavekort så vennligst send oss en e-post til.

I dag har vi mer enn 20 terapeuter i fulltidsstilling og vi er dermed den største massasje-retreat i Skandinavia, med mer enn 20 000 timer massasje per. Engelsk (3 svensk (1 filtrer 3 7 av 9 anmeldelser, anmeldt. HØykvalitets massasje "På DaiKai er vi spesielt opptatt av å vie vår fulle oppmerksomhet til deg. Iren and Rune "En fryd!" - Marius, takk for en tur innom paradis! Takk!" - Lillian "Dette var utrolig godt for kropp og sjel! Skriv en anmeldelse, anmeldelser (9 vurdering fra reisende, ypperlig.

...

Thai massasje stavanger sentrum tantrisk massasje stavanger

Juni 2018 via mobile enheter Spør Lehcats838 om DaiKai Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC. Takk for fantastisk massasje." - Sarita "Dette er hva daikai massasje oslo sarpsborg thaimassasje jeg kaller hverdagsluksus! Dere er helt utrolige! Virket ikke som massørene var interessert i å gi en god opplevelse, eller visste hva de drev med. Ms Terje Daniel var fantastisk flink! Stor og inspirert takk!" "Tusen takk for 2x60 min underverk! Takk" "konrad ER helt vill, og veldig flink med hendene sine! Noen som har gjort mye for andre i det stille, uten å få noe igjen for det selv annet enn gleden ved å glede andre? "Dere fortjener kun det best av livet!

Daikai Massasje Oslo Sarpsborg Thaimassasje

Erotiske dikt sex kontakt oslo

November 2017 via mobile enheter Perfekt sted for en venninnedag på SPA Veldig god mottakelse, delikate lokaler, god service daikai massasje oslo sarpsborg thaimassasje av alle vi møtte, god og dempet stemning. Det var en behagelig og deilig behandling". Takk for nydelig massasje! Eirin, Hilde, Vigdis, Silje Aina Helt nydelig! De fleste av dem har Bachelor grad i fysioterapi eller i Tradisjonell Kinesisk Medisin med tilleggsutdannelse i massasje, og mange år praktisk erfaring. Charlotte KJØPE gavekort bgestille massasje.